Restaurace nabízí zejména českou kuchyni s českými pivy a víny. Každý den je připraveno menu hotových jídel, které se stále obměňují, máme ale také připravenou stálou nabídku plnou českých tradičních pokrmů. Pořádáme sezónní akce, kdy je stálá nabídka kuchyně obohacena o další pokrmy v závislosti na dané akci. Například na Velikonoce si můžete vychutnat pečené kuře s velikonoční nádivkou nebo na Svatého Martina pečenou husu se zelím, knedlíkem a svatomartinským vínem. Velice oblíbené jsou řízenné vinné degustace spojené s podáváním spárovaných pokrmů.
Restaurace je rozdělena na dvě části. Přední část s barem a krbem o kapacitě přibližně 44 lidí slouží jako stálá restaurace. K dispozici je kdykoliv během otevírací doby a je přímo propojená s terasou o kapacitě 45 lidí. Druhá část restaurace o přibližné kapacitě 30 lidí, v zadní části budovy, je využívaná na snídaně pro ubytované a také v případech, kdy jsou větší nároky na kapacitu, například během soukromých akcí, které pravidelně pořádáme. Máte-li zájem uspořádat větší společenskou událost, zavolejte nám a domluvíme se. Pokusíme se přijít s řešením, které bude pro vás nejlepší.
Kulajda
Česnečka
Masový vývar
Pečená kachna
Trhané vepřové koleno špenát
Hovězí líčka na červeném víně
Hovězí jazyk křenová omáčka
Řízky
Medailonky z vepřové panenky
Zvěřinový guláš
Hovězí tatarák
Pilsner Urquell
Chodovar světlý
Chodovar černý
Birell nealkoholický
Znovín
Lahofer
Birell ovocný
Pepsi
Tonic
Toma - ovocné nápoje
Káva Lavazza