Svatomartinské hody

8.-11. listopadu 2019

Polévky

Svatomartinské kyselo

55,-

Husí kaldoun

55,-

Předkrmy

Domácí husí paštika, brusinky, toast

75,-

Restovaná husí játra na hrušce, toast

90,-

Hlavní jídla

Martinská husa na kmíně, bílé zelí s jablky, karlovarský a bramborový knedlík

380,-

Husa na zázvoru, červené povidlové zelí, bramborové šišky

375,-

Kachna na medu a červeném víně, červené zelí, variace knedlíků

265,-

Husí játra v lokšovém župánku

160,-

Kachní prso na rozmarýnu a červeném víně, bramborová kaše

210,-

Bramborové lokše plněné bílým zelím

115,-

Grilované vepřové koleno vykostěné na česneku, variace knedlíků

210,-

Telecí řízek, bramborová kaše

225,-

Candát na smetanové růžičkové kapustě se slaninou,

270,-

Jelení steak, šťouchaný brambor, omáčka

290,-

Tatarský biftek, topinky

185,-

Dezerty

Bramborové šišky s mákem, máslem, pocukrované

65,-

Bramborové lokše na sádle, švestková povidla, cukr, zakysaná smetana

65,-